Gas, water & leidingen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost. We hebben ruime ervaring als het gaat om aanpassingen ivm legionella.

Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast. Een verstopping kunt u zelf grotendeels voorkomen. Zorg ervoor dat er geen vaste stoffen in de rioolafvoer terechtkomen. Ook vet (jus en vloeibaar frituurvet) en olie zijn belangrijke veroorzakers van een verstopt riool.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.