CV + onderhoud

Alles in huis voor een kordate service

Voor het vervangen van uw bestaande cv-ketel, of een geheel nieuwe cv-installatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen jaarlijks in de particuliere markt vele cv-ketels en installeren verschillende complete cv-installaties. Ook voor het leveren en plaatsen van alle soorten radiatoren en design-radiatoren kunt u bij ons terecht.

Marc Wouters Installatiebedrijf voldoet aan alle kwaliteitsnormen voor klimaatbeheersing en installatietechniek, is een geschoold vakman, heeft dus alles in huis voor een kordate service en kan u een op maat gesneden offerte aanbieden.

Centrale verwarming is een combinatie van diverse elementen:

  • Ketels
  • Radiatoren
  • Thermostaten

Iedere situatie en iedere ruimte heeft afhankelijk van het gebruik zijn eigen ideale verwarming. Voor verblijfsruimten kan bijvoorbeeld vloerverwarming, radiatoren of luchtverwarming worden toegepast.
Afhankelijk van de vloerbedekking, bijvoorbeeld tapijt, parket of plavuizen, zal een keuze moeten worden gemaakt tussen de verschillende systemen, of combinaties van systemen.

In natte ruimten is vloerverwarming in combinatie met een designradiator ideaal. In werkplaats, garage of bijkeuken is een regelbaar radiatorsysteem de beste oplossing. Voor elke situatie kan een transmissieberekening worden gemaakt. Wij hebben alleen het allerbeste. Vloerverwarming is zeer behaaglijk en een mooie manier om uw huis egaal te verwarmen.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Onze projecten van CV + onderhoud