Dakwerk & zinkwerk

De meest effectieve en efficiënte oplossingen

Bij het dakdekken kiezen wij samen met u de meest effectieve en efficiënte oplossingen. Wij werken onder meer met de beste kwaliteit dakbedekkingsmaterialen. Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal. Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak. Blad verwijderen van daken en uit goten, en het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wij repareren en herstellen zowel platte als schuine danken, in zink, koper en bitumen dakbedekking.

Platte daken

  • Dakbedekking geheel vervangen
  • Het opnieuw aanbrengen van een toplaag, eventueel isoleren
  • Rand afwerking in zinken deklijsten
  • Lekkages herstellen
  • Aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoer

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Restauratie

Marc Wouters Installatiebedrijf heeft een grote belangstelling voor historische bouwkunst. Dat heeft ertoe geleid, dat wij ons graag richten op de restauratie en renovatie van monumentale panden. Bij restauraties is het terugbrengen van de monumentale sfeer van weleer met modern comfort een belangrijke drijfveer, zonder afbreuk te doen aan historisch belangrijke elementen en constructieve duurzaamheid.

In samenspraak met eigenaar, bewoner en monumentenzorg hebben wij een aantal projecten uitgevoerd. Vernieuwen van koperen goten, met lood en zink bekleden van dakkapellen, aanbrengen van veiligheidshaken in een leiendak en het realiseren van een zinken roevendak zijn daarbij enige voorbeelden.

Onze projecten van Dakwerk & zinkwerk